Team

Ontmoet het team achter The Hook Surf!

Renée

Eigenaar

Een stralende zon, de golven en blije gezichten in het water. Dit zijn voor mij de mooiste momenten. Vanuit een passie voor surfen is de The Hook Surf ontstaan zodat we deze momenten kunnen delen met anderen. Mijn naam is Renée, 31 jaar en samen met Donny de eigenaar van the Hook Surfschool & Shop. Je kan mij altijd vinden op het strand, van zonsopkomst tot zonsondergang. Mijn liefde voor surfen is ontstaan in de Noordzee. Kom je snel bij ons surfen? En ik kan je beloven, het blijft niet bij 1 keer 😉

Donny

Eigenaar

Gepassioneerd lesgeven, ik doe het al meer dan 15 jaar! Begonnen als gitaarleraar, werd ik dolenthousiast over het golfsurfen. Het liefst zo vroeg mogelijk op de ochtend, beter kan je je dag niet starten! Mijn naam is Donny Boer, mede-oprichter van The Hook Surfschool & Shop. Na twee mega seizoenen kan ik zeggen dat ik niets anders meer wil. Elke dag enthousiaste leerlingen in het water en na de surf met een drankje. Samen met ons hechte team is er altijd wat te beleven en kunnen we elke surfer en shopper bieden wat zij nodig hebben.

Yarin

Surf Instructeur

Ik ben Yarin, 20 jaar en werk sinds Juli 2022 bij The Hook. Na een onverwacht appje of ik Surf instructeur wilde worden was ik gelijk enthousiast. Na een gezellige surfsessie heeft The Hook gezorgd voor mijn ISA opleiding en ben ik surfleraar geworden! Mijn eerste surfles was in Ouddorp op jonge leeftijd, maar pas echt begonnen met surfen vanaf 2020.
Vetste surfspot was in Indo, Sumbawa The Hook. Het beste van werken bij The Hook is de gezelligheid, de vele surf sessies samen en het tosti-ijzer dat ze hebben.

Lianne

Surfshop Medewerker

Het geluid van de zee, de kleuren in de lucht als de zon op komt, het zand onder je voeten… ik kan niet meer zonder! Mijn naam is Lianne, 21 jaar en al sinds jonge leeftijd ben ik vaak op het strand te vinden. 3 jaar geleden vertrok ik naar het zuiden van Frankrijk voor mijn eerste surfkamp en daarna volgde verschillende surftrips in onder andere Spanje, Portugal, Marokko en Costa Rica. Er is niets wat mij gelukkiger maakt dan een zomeravondje op het strand met een mooie zonsondergang. Samen met The Hook worden die avonden nog beter, een surfschool waar plezier en oog voor elkaar hand in hand gaan. Waar de muziek is vind je mij!

Tess

Surf Instructeur

Hallo, ik ben Tess Woning en ik ben 18 jaar oud. Toen ik 8 jaar oud was heb ik mijn eerste surflessen gevolgd, omdat mijn vader ook surfte. Inmiddels surf ik al 3 jaar actief met hem mee. Bij The Hook is het altijd gezellig en afgelopen seizoen heb ik met veel enthousiaste surfers in het water mogen liggen. Als er golven staan is er een grote kans om in me in zee te vinden, want ik probeer zo vaak mogelijk te surfen zelfs in de winter 😉

Altijd al willen surfen? The Hook Surfschool in Hoek van Holland zorgt voor een surfles die past bij jouw ervaring! Ben jij er klaar voor?